Zavese

Nesumnjivo nezaobilazni dekorativni elementi gotovo svakog enterijera, zavese su atraktivan modni detelj koji ne može ostati nezapažen. One pričaju priču o prostoru u kome se trenutno nalazimo i, dok je sve statično, unose dinamične vibracije u enterijer.

Dok nameštaj može biti u jednom pastelnom i neutralnom tonu, zavese oplemenjuju prostor i čine ga šarenolikim i živahnim. Upijaju dnevnu svetlost i šire je kroz obrise prostorije. Omogućavaju sklad, luksuz, eleganciju i prijatnost.

Uz konsultacije sa našim ekspertskom timom, potrudićemo se da pronađemo pravu kombinaciju boja, dezena, strukture i dužine, za vaše estetske potrebe. Od lana, pamuka i svile, pa do rimskih i panelnih zavesa, Kruna Impex vam nudi raznolike teksture, materijale, dizajn i dezene.

Trudimo se da sadržaje uklopimo sa vašim okvirima, ali da se u isto vreme krećemo u korak sa svetskim trendovima. Iako na prvi pogled jednostavne, zavese su nezaobilazni i upečatljivi detalj svakog enterijera kao najdinamičniji element koji je mobilan. Stvara osećaj kofora, topline i mira.

Otvorivši prostoriju ili vas pak štiteći od snažne spoljašnje svetlosti, zavese jarkih tonova oplemenjuju manje, dok neutralne note čine prostranije enterijere.

U naše dugogodišnje prijatelje u domenu proizvodnje zavesa i draperja ubrajamo sledeće kompanije: Bayar, Debox, Mantex, Mercis, Hiedra, Numera i domaću jagodinsku Sezam Automatic.

Osnovna podela zavesa je na lake i teške.


LAKE ZAVESE

Teške zavese

Imaju funkcionalnu ulogu (zamračenje – blackout)! Sa druge strane, uz svu multifunkcionalnost, estetska vrednost zavesa leži u koloritu i bogatom dizajnu. Teške zavese mogu odgovarati gotovo svim vrstama enterijera. Draperije mogu biti izrađene od prirodnih materijala, poput lana, pamuka ili svile, kao i izrađene od poliesterskih vlakana. Prirodne ili veštačke, gotovo ne prave razliku, kako su veštačke zavese izrađene od savremene tehnologije koja omogućava savitljivost, čvrstinu, izdržljivost i atraktivnost. Za moderne enterijere ističemo panelne i paketo sisteme zavesa koje naglašavaju svedene linije prostora.
Verujte nam na reč, naše zavese su visokog kvaliteta i kraljevskog izgleda! 

 

 

 

 

 

Rimske i panelne zavese

Do čak 3m širine, naše zavese mogu biti izrađene po meri, u skladu sa vašim preferencama i izborima. Trudeći se da sledimo vaše ideje krećući se u okviru poslednjih svetskih trendova, naše zavese mogu da se montiraju i na plafon, i na zid, ali i na okvire vrata i prozora. Naše zavese mogu imati više tegova, a dodatno se mogu ukrašavati satenskim tračicama, bortnama ili kićankama. Mogu upotpuniti vaše prostorije kao upadljivi detalj ili ih neutralizovati. One se rade i za poslovne prostorije, pri čemu nudimo usluge štampe logotipa i brendiranih sadržaja preko čitave zavese. Baveći se profesionalnim dizajnom enterijera, nudimo široku plejadu tekstila kojom možemo oplemeniti vaše prostore za relaksaciju, posao ili zabavu. Napominjemo da je na kupcu da li će montirati ove zavese ili će zatražiti našu uslugu.

Naši radovi