O nama

Kruna Impex je domaća kompanija koja se bavi prodajom programa potrebnog za opremanje porodičnih kuća, stanova, poslovnih prostorija u javnim i privatnim objektima: od hotela do vrtića i kancelarija. Kako i sam naziv preduzeća kaže, ova kompanija je kruna srpske industrije u oblasti opreme neophodne za vaš dom. Kvalitet proizvoda, vrhunska usluga i povoljne cene su tri ključne vrednosti za koje se aktivno zalažemo. Naš cilj je da vam obezbedimo proizvode i usluge najvišeg kvaliteta uz najpovoljnije cene.

Stručan Kruna tim vredno radi na osveženju brenda i kultivisanju ključnih vrednosti. Kako pratimo inovacije i globalne tokove u oblasti opremanja stambenog i poslovnog prostora, naši paketi su u skladu sa najskorijim trendovima. Želja nam je da se prilagodimo Vašim preferencama i zamislima, krećući se u okviru savremenih standarda opremanja prostora kako bismo kreirali atmosferu u kojoj ćete svakodnevno uživati i pronaći svojih pet minuta.

Pored kvalitetne i dobro izložene robe u našem maloprodajnom objektu, upoznajte se i sa našom predanom i determinisanom ekipom.

Kruna Impex porodica dejstvuje i na terenu i u inhaus okruženju, naoružana ekspertizom, iskustvom i znanjem, spremna za enterijerske poduhvate i ostvarenje vaših želja. Dozvolite nam da materijalizujemo žvrljotine u vašim mislima i da od njih načinimo održiva rešenja u kojima ćete svakodnevno uživati!

Vaš prostor ćemo urediti prema poslednjim estetskim standardima, učiniti ga funkcionalnijim i prilagoditi ga vašim željama! Komfor, užitak i produktivnost pod jednim krovom.

Naša ekipa se sastoji iz majstora, dizajnera, preduzetnika, arhitekata, inženjera…

Potrudićemo se da u vaš dom unesemo toplinu, energiju i mir, u vaše poslovne prostore duh produktivnosti, uspeha i profesionalnosti, a u vaše prodajne objekte osećaj poverenja, komfora i oslonca!

Dozvolite nam da u Vaš enterijer unesemo vibracije kvaliteta, udobnosti, funkcionalnosti i inovacija.

Želimo da rame uz rame sa Krunom Impex stvarate nove uspomene!