Mebl štofovi

Mebl štofovi su neophodni za prostor bilo koje vrste. Koriste se za tapaciranje komadnog nameštaja.

Ovi artikli, zajedno sa oblikom i stilskom formom nameštaja, naglašavaju obrise celokupnog enterijera davši mu obeležje i lični pečat. Mebl štofovi su pravi izbor za isticanje nameštaja u skladu sa vašim ličnim preferencama.

Oni mogu presvući neutralnu sofu u eksploziju boja i oblika. Takođe, mebl štofovi mogu učiniti da vaš nameštaj neutralizuje prostoriju pruživši joj notu komfora i kvaliteta. Prirodni materijali (koža, vuna, lan, pamuk, svila…) su i dalje u velikoj primeni, ali ni materijali od veštačkih vlakana ne zaostaju. Izuzetno su čvrsti, nepropustivi i kvalitetni.

Napredna tehnologija izrade mebl štofova omogućila je da veštačka vlakna budu naprednija u odnosu na prirodnu tehnologiju proizvodnje. Ovi artikli su raznoliki u sastavu i dizajnu i Kruna Impex pruža usluge, kako presvlačenja, tako i oblačenja nameštaja za posebne prilike ili svakodnevnu zaštitu. Navlake za nameštaj dolaze od mnogobrojnih uvoznika koji pišu svetske trendove u dizajnu enterijera.

Lista distributera je dugačka, u nju ubrajamo: Mercis, ubedljiv favorit na osnovu kriterijuma komfora, profesionalnosti i kvaliteta, ali i Anino iz Beograda. Tu su i imena kompanija kao što je Bibtex, Al-Nassaj, Inderma (Beograd), Nediko iz Kragujevca, Sorbon Pro-Solution, Yu Sorbon i Alfa Tex iz glavnog grada, novopazarski 2. maj i Fer Tex, tzv. Simpera, Jofateks, Simpo, Derbri, Oskar Tex,
Sabo, Stif i Franc – Comerce iz Čačka.

Materijali koji se prodaju u Kruni Impex izrađeni su savremenim načinima izrade i zadovoljavaju kriterijume opremanja široke lepeze enterijera: od ličnog doma i poslovnih prostora, do visokih hotelskih kategorija, pozorišta, vrtića i bolnica. Koristimo dekorativne materijale koji nam pomažu da vaše prostorije istaknemo i damo im potrebnu notu elegancije i luksuza. Tu su zavese, prekrivači za krevet, stolnjaci, materijali za jastučiće, draperije i mnogi drugi dekorativni elementi koji će preobraziti Vaše prostorije.

Uz podrobne konsultacije sa našim ekspertskim timom, učinićemo vaš enterijer profesionalnim, elegantnim, luksuznim, udobnim i toplim.
Pored tkanine, nudimo i široku plejadu boja i tekstura eko kože, koja je trenutno globalni trend u rastu. Izuzetno prilagodljiva svim uslovima, eko koža je pristupačna, podseća na pravu, ali se takođe održava sa lakoćom.

Prednost je u tome što, za razliku od drugih vodećih domaćih kompanija, nudimo usluge konsultovanja i pomoći prilikom odabira nameštaja i dizajna enterijera uopšte. Pružićemo vam pomoć prilikom dizajna ili redizajna čitavog prostora.