Tepisi

Kao reprezentativni primer podnih obloga, tepisi su mnogo više od sredstva za pokrivanje podnih površina. Njihova estetika, komfor, kvalitet i utilitarnost odaju utisak multifunkcionalnosti. U praktičnom smislu svrha im je zaštita površina, dok njihova dekorativna funkcija sve više uzima za mahom.

Uz pružanje preko potrebne zvučne i toplotne izolacije, tepisi osvežavaju prostor davši mu notu udobnosti i topline doma. Estetska dimenzija svakog tepiha leži u njegovoj sposobnosti da odudara od prostorije i upotpuni je.

Troškovi, grejanje prostorija, zvučna izolacija, kao i zaštita osnovne podne obloge na kojoj tepih leži (parketa, laminata i sl.) su važan faktor prilikom odabira tepiha. Naša želja je da vam pomognemo i u skladu sa vašim preferencama, izaberemo odgovarajući tepih za potrebe vašeg enterijera. Uz inovativne vizuelne efekte koje pružaju, tepisi u našoj ponudi će vašim prostorijama dati lični pečat tako da se svako oseća kao da je kod kuće. U našim proizvodima zateći ćete alegijske i antibakterijske čestice koje će sprečiti akumulaciju prašine.

Predstavljamo vam našu ponudu raznovrsnih tepiha u širokom dijapazonu boja, oblika, dimenzija i dezena!
Sarađujemo sa brojnim brendovima i trudimo se da budemo vaš prvi izbog i garant kvaliteta.

Tu su Sintelon iz Bačke Palanke i Eurotep iz Belgije. U dugačku listu naših dobavljača tepiha spadaju: Piramit iz Beograda, Kašmir, takođe iz glavnog grada, Trokal iz Požarevca, Sintelon iz Bačke Palanke, Ambient, Uniflor iz Obrenovca i Atelje Antre, naš eksluzivni dobavljač vunenih tepiha iz Stare Pazove. Trudimo se da sarađujemo sa najkvalitetnijim domaćim kompanijama sa ciljem doprinosa našoj jedinstvenoj proizvodnji.

Uz to, trudimo se da obratimo pažnju na sve vrste naše publike. Tu su i specijalno dizajnirani, šarenoliki i animirani 3D tepisi za mališane, kao i “čupavi” Shaggy tepisi za one koji vole nešto drugačije. Ne treba zaboraviti i tepihe rađene u reljefu, koji predstavljaju pravo osveženje u našoj ponudi!

Naši Shaggy “čupavi” tepisi odlikuju se širokom lepezom boja, mećom, komforom i, pre svega, atraktivnim izgledom. Ovakav tepih privući će vašu pažnju i svojom atraktivnošću. Sa sigurnošću možemo reći da ne sakupljaju mnogo prašine i da se izuzetno jednostavno održavaju.


SINTELON TEPISI

Gustina, dinamika i komfor tri su ključna obeležja “čupavih”
Sintelon tepiha. Njihova atraktivnost i moderan dizajn čine ih
savršenim za otvoreni prostor i savremeni enterijer
uredjen prema poslednjim diktatima mode.

Vrhunski kvalitet prediva i načina izrade ključni su faktori ovih tepiha koji omogućavaju jednostavnost održavanja i unikatnost. Ovakve podne obloge pravi su izbor za dnevni boravak i dečje sobe.
Učiniće ih prijatnim za relaksaciju i odmor od svakodnevnih obaveza!

BELGIJSKI TEPISI

Ovo su tepisi visokog kvaliteta belgijske tkanine. Napravljeni su u dezenima prema diktatu poslednje mode i kvalitetu svetskog standarda. Materijal je u potpunosti prirodan, tako se prašina ne zadržava.

Ovaj proizvod je izuzetno prilagodljiv i može biti u ulozi neutralizatora istaknute prostorije, ali i svetle tačke u blagim tonovima i nijansama.