Tapete

Ranije izrađene od papira, a danas od kvalitetnog perivog materijala, tapete postaju lake za održavanje. Doprinose estetici prostorije u potpunosti je preobrazivši za malo novca. Koriste se za potpunu transformaciju dečijih soba u bajkovito carstvo, spavaćih soba u sedište intime i nege, radnih soba i poslovnih prostora u centar produktivnosti i vibrantnosti.

Pored toga što ističu blage komade nameštaja mogu i neutralizovati vibrantnu atmosferu učinivši je toplom i skladnom. Koriste se i za prekrivanje nedostataka na površinama, kao i za osveženje starih komada nameštaja. Naša kuća poseduje široku plejadu dizajna, dezena, teksture i boja tapeta koje se postavljaju na Vaše zidove.

Tapete mogu da odgovaraju različitim preferencijama i željama. Za one koji žele da delić prirode usele u svoj dom, tu su razne reljefne tapete – imitacije kamena, drveta, cigle i ostalih prirodnih materijala. Ljubitelji tapeta mogu se odlučiti i za fototapete sa 3D teksturom iz kolekcije prizora iz prirode poznatih svetskih fotografa. Za one koji žele biti u korak sa modnim trendovima tu su: moderne tapete sa potpisom poznatih dizajnera, kao i ekskluzivno dizajnirane kolekcije.

Za ostale su na raspolaganju tapete sa etno motivima, apstraktnim i geometrijskim oblicima, grafičkim ornamentima ili cvetnim uzorcima.
Metalizirane tapete odlična su prilika za osveteljavanje tamnog ambijenta, kao i za stvaranje osećaja prostranosti.

Koristeći vodoravne pruge proširićemo usku prostoriju i pridati joj na značaju.

Ukoliko želite da upotpunite prostoriju i doprinesete joj, preporučujemo reljefne tapete za prekrivanje nedostataka. Svetle boje idealne su za male prostorije, kako doprinose njenom sjaju i horizontalnom proširenju. Ne treba zaboraviti i na tzv. „kamene tapete“, fleksibilne obloge od peščanog kamena, koje se postavljaju na svaku ravnu podlogu davši joj prijatnu atmosferu, ekskluzivnost i luskuz.

Moguće je postavljati ih na razne površine, od izbočina, udubljenja, oštrih uglova, pa sve do zaobljenih profila.
Ne treba zaboraviti i na unikatne stikere iliti tetovaže za zidove sa različitim motivima. Izuzetno su povoljni i preko potrebni za svako domaćinstvo. Kao upečatljivi detalji, upotpunjuju prostor davši mu notu dinamike i vibracija. Njihova autentična priroda upotpuniće vaše keramičke pločice, bele zidove ili radnu površinu i učiniti je jedinstvenom.

Naša jedinstvena i inovativna TRUTEX® tehnologija obrade vizuelnog izgleda površinskih slojeva daje novu dimenziju i izgled vašem linoleumu. Tehnologija obiluje čvrstinom i multifunkcionalnošću.

Nova tehnologija proizvodnje presvlačenja zidova omogućava ekološke, vatrootporne tapete, koje su rezistentne na sunčevu svetlost, ali i perive. Lako se skidaju i nanose,a uvoze se iz Italije, Nemačke, i Sjedinjenih Američkih Država. Enterijer obogaćen tapetama će vam obogatiti prostorije i učiniti ih zanimljivijim.

Naši iskusni dizajneri/ke enterijera potrudiće se da pronađu idealna rešenja za vaše prostorije, bilo da su one lične ili poslovne.
Uz to, koristimo i vrhunske visokokvalitetne lepkove koji pružaju potporu za tapete i čvrsto se lepe za zid i opstaju na duže staze.

Za malo truda i novca transformišite svoje prostorije od glave do pete!

Osvežite svoje prostorije, dodajte im na dezenu, dizajnu i osvetljenju, vreme je za potpunu transformaciju!

U spisak naših distributera ubrajamo sledeće kompanije: Bayar, Debox, Excellence, Wall Paper, Konakt papir, Kojo i Dekor centar.